Sign in / Join

Hvordan kan du få klar hud?

Svaret er overraskende lett. Rens, peeling og fuktighet. Alt er avhengig av hudtypen og hvilke skjønnhetsprodukter du bruker, det er kjent at naturlig, økologiske og sterkt anbefalte produkter er vanligvis de beste. Bra resultater kommer av hudpleie gjennomført ved hjelp av skjønnhetsprodukter av høy kvalitet.

Den første fasen av hudpleie er sminke fjerning og rensing av hud. For å fjerne sminken kan du bruke en fuktighetskrem (hvis huden din er tørr), en miceller rens (hvis huden din er normal) eller en farmasøytisk preparater (hvis huden din er sensitiv eller har kviser). Ta en liten mengde på en bomullsdott og trykk den mot huden din, vent til sminken begynner å smelte og deretter bruk en toner til å rense huden. Hvis du har hudormer eller akne er det forslått å bruke toner med syre tilsetnings stoffer for å eliminere feil med hudfargen.

Og det er ingen overraskelse at de med tørr hud bør benytte mange av de forskjellige fuktighets givende produkter.

Hud peeling er en viktig del av hudpleie. Konsistensen og sammensetningen av ansiktsskrubben bør match hudtypen din, prosessen vil ikke irritere huden fordi det går ut over smeltede hud celler som blir påvirket av planteenzymer. Når du har vasket hud kan du ta på en ansiktsmaske, det finnes mange forskjellige typer å velge mellom og de mest populære er leire maskene. Fargen bestemmer egenskapene produktet inneholder og det er derfor viktig å velge riktig, eller lage en hjemme med ingrediensene du har i skapet (f.eks. honning eller avocado).

Den siste fasen av ansiktspleie er fuktighet, du må bruke fuktighetsgivende produkter med en gang du er ferdig med ansiktsmasken for å unngå uttørking av hud. Bruke en fuktighetskrem eller olje og velg kun produkter som passer til din hudtype og årstiden. (F.eks. Tjukke kremer er bedre når det brukes om vinteren og fungere best på tørr hud). Lette kremer vil holde lenger på varme sommer dager og gir pleie til kombinert og oljete hud.