Sign in / Join

8# Latisse Vippeserum

Effektivitet6.6
Effective5.9
Pris4.7
Komponenter7.2
6.1

Førsteinntrykk: Latisse vippeserum var en fin overraskelse, jeg har aldri sett et lignende serumsprodukt før. Det medfølger et sett med mange børster som brukes til å påføre serumet og som sagt dette serumet ligner ikke andre produkter jeg har sett før men den forlenger fortsatt vippene og forbedrer densitet.

Behandling: Den 3ml flasken varte i 3 måneder for meg, og det var dessverre ikke nok til å fullføre behandlingen. Jeg begynte å se resultater etter 3 uker men jeg skulle ønske jeg hadde mer av serumet for å oppnå de optimale resultatene jeg ønsket meg.

Etter de tre første ukene ble vippene mine gradvis lengere og tjukkere, men resultatene forsvant 2 måneder etter siste applikasjonen.

Applikasjon: Jeg brukte børstene som medfulgte produktet, en børste kan kun brukes på et øye før den må kastes så du er nødt til å kjøpe nye børster mens behandlingen pågår. Jeg må også si at serumet ikke skal påføres på selve vippene for det kan føre til irritasjoner, rødhet og smerte i øyene.

Resultater: Takket være dette serumet har jeg fått lengere, sterkere og tetter vipper, tilstanden på vippene ble også forbedret innen den første måneden. Hvis du påfører serumet riktig så bør det ikke være noen irritasjoner eller ubehag, og etter min mening så er Latisse et perfekt valg for de som vil forlenge vippene sine så lenge de har råd til å fortsette å kjøpe serumet for å holde resultatene.

Konklusjon: Prisen er veldig høy og produktet er vanskelig å få tak i, og du må legge til kosten av alle børstene som må kjøpes under behandlingen og derfor mener jeg at resultatene egentlig ikke er verdt prisen spesielt med tanke på at de ikke varer lenge.