Sign in / Join

6# Prolash Vippeserum

Effektivitet8.8
Effective6
Pris5
Komponenter5.7
6.4

Førsteinntrykk: Jeg liker at flasken er gjennomsiktig, for da kan jeg se hvor mye jeg har igjen av produktet mens jeg bruker det. Konsistensen er ganske tjukk som gjør at det kan bli vanskelig å påføre serumet og det kan etterlate hvite flekker på vippene hvis du tar på for mye.

Behandling: Det største problemet jeg hadde mens jeg tok på Prolash var konsistensen, serumet er veldig tjukk og det blir vanskelig å fordele det jevnt. Behandlingen varte i over 6 måneder og jeg så ingen store endringer i den tiden, når behandlingen var over så hadde tilstanden på vippene forbedret seg veldig mye men ikke noe mer enn det.

Applikasjon: Applikasjonen ville vært mye lettere med en tynn børste av høyere kvalitet, jeg måtte virkelig passe på å ikke få serumet i øyene og børsten var såpass dårlig at jeg endte alltid opp med å dekke halve øyelokket. Heldigvis klarte jeg å unngå å få noe i selve øyet, men hvis det skjer må man jo skylle ut øyene med en gang og stoppe behandlingen i tilfelle du får irritasjoner eller ubehag.

Resultater: Det tok en måned før jeg så noen resultater, og da hadde vippene mine fått næring, fuktighet og blitt litt lenger. Når behandlingstiden var ferdig så jeg ikke noe forskjell på densitet av vippene, men de ble sterkere og blankere.

Alle resultatene forsvant et par uker etter siste applikasjonen, jeg visste ikke at et vippeserum kunne fungere så dårlig.

Konklusjon: Du kan kjøpe serumet på nettet, men det koster en god del kroner. Jeg kan ikke si at serumet er verdt pengene, applikasjonen er vanskelig og resultatene er skuffende. Vippene blir ikke tettere eller tjukkere. Næring og forsterking holder rett og slett ikke.