Sign in / Join

Hva skal vi se etter når vi kjøper vippeserum?

 Det er mange forskjellige ting du skal se etter når du vurderer et vippeserum, som f.eks. prisen, effektiviteten, applikasjonsmetoden og behandlingstiden. Finnes det virkelig et perfekt vippeserum?

Hvordan skal det beste serumet fungere?

Raskt og effektivt. Det er fult mulig å finne et serum som gir deg resultater etter kun 2 uker, forbedrer tilstanden på vippene som produsenten sier det skal og ved gir deg dobbelt så lange vipper ved slutten av behandlingstiden, det er dessverre et «men» …

Det er ikke alle produkter som jobber raskt og effektivt, i noen tilfeller er det fordi serumet er av dårlig kvalitet men det er ofte fordi alle reagerer forskjellig på forskjellige produkter. Det produsenten ser på som «raskt» har også veldig mye å si, for noen er det to uker mens for andre er det en måned.

Det beste vippeserumet er effektivt, men hva betyr det? Det betyr at serumet forlenger vippene i tillegg til å forbedrer densitet, gir næring og fuktighet og gjenbygger strukturen på vippene. Det finnes også noen produkter som ikke forbedrer vippene i det hele tatt, og kun fører til irritasjoner og ubehag mens andre produkter funger bare sånn halvveis. Vi har visse forventinger når vi kjøper et vippeserum, vi håper på lengere og tjukkere vipper og det hender at produktet gir oss andre resultater, som f.eks. fuktighet og forsterking, og selv om det ikke er noe galt med fuktige og sterke vipper så forventet vi noe annet, ikke sant?

Applikasjonsmetoden burde alltid være enkel, den beste applikatoren er en liten og spiss børste som brukes til å fordele serumet jevnt langs vippekanten. Et serum skal består hovedsakelig av naturlig ingredienser som ikke fører til irritasjoner, og gir pleie til huden og vippene i tillegg til å forlenge, forsterke og forbedre tilstanden på vippene.