Sign in / Join

7# Neulash Vippeserum

Effektivitet7.8
Effective7.1
Pris3.9
Komponenter6.4
6.3

Førsteinntrykk: Jeg fikk et veldig godt førsteinntrykk når jeg åpnet esken, flasken ser veldig elegant ut med den fine sølv fargen. Det medfølger en brosjyre med viktig informasjon om applikasjonsmetoden, ingrediensene og hvordan serumet fungerer. Når jeg tok av korken så jeg en tynn oransje børste som brukes på samme måten som flytende eyeliner.

Behandling: Flasken inneholder 6ml av serumet som varer i 7måneder med regelmessig bruk, jeg vil også si at selv om serumet er flytende så rant det ikke ned til øyene og jeg fikk ingen irritasjoner eller andre bivirkninger av dette produktet.

Jeg fulgte produsentens instruksjoner og når jeg var fornøyd med resultatene brukte jeg serumet kun et par ganger i uken for å holde de.

Applikasjon: Det er viktig å ha ren og tørr hud før du starter behandling, folliklene klarer ikke å absorbere serumet ordentlig hvis det er urenheter i veien. Når huden og vippene er klare kan du bruke børsten til å fordele serumet jevnt langs vippekanten hvor det da blir absorbert i folliklene.

Resultater: Målet med Neulash er å forlenge og forsterke vippene, serumet gir næring og pleie til vippene og huden rundt øyene og når jeg bruker maskara på de nye vippene ser øyene mine penere og større ut. Disse resultatene varte dessverre ikke lenge og begynte å forsvinne 2 måneder etter siste applikasjonen.

Konklusjon: Jeg mener at Neulash koster altfor mye, og jeg er litt usikker på om resultatene faktisk er verdt prisen. Jeg forventet litt mer enn det jeg fikk, vippene vokste ikke like mye som jeg trodde de skulle og derfor anbefaler jeg å heller finne et produkt som kan forlenge vippene mer.