Sign in / Join

4# Xlash Pro Vippeserum

Effektivitet7.3
Effective7.1
Pris5.6
komponenter6.7
6.7

Førsteinntrykk: Det er ikke noe spesielt med måten Xlash Pro ser ut, det fulgt med en børste som ligner litt på en eyeliner børste. Serumet er flytende med det ble fort absorbert, og selv om flasken er lagd av syntetiske materialer så påvirker ikke det serumet.

Behandling: Den 6ml flasken holdt i 10 måneder som, for meg, er den lengste behandlings periode jeg har hørt om. Etter en måned så jeg noen små endringer men det tok fire måneder før jeg fikk resultatet jeg opprinnelig håpet på og deretter brukte jeg serumet et par ganger i uken i 6 måneder til flasken var tom for å holde de resultatene.

Det finnes også en mindre versjon er Xlash Pro som kun varer i 4 måneder.

Applikasjon: Serumet skal påføres på den øvre og nedre vippekanten på begge øyene. Du må være forsiktig når du påfører fordi det kan føre til irritasjoner hvis du får noe av serumet i selve øyet ditt, serumet blir veldig fort absorbert og etterlater ikke spor eller flekker.

Resultat: I starten merket jeg litt forlengelse av vippene, og under hele behandlingen ble vippene stadig sterkere og sunnere, men behandlingen varer i såpass lenge at det er vanskelig å se når vippene slutter å vokse og derfor er jeg ikke sikker på hvor mye lenger vippene egentlig ble.

Konklusjon: Xlash Pro varer lenge og består av mange forskjellige ingredienser, mange forskjellige. Jeg vet at det er bedre når et serum har færre ingredienser så det var litt skummelt for meg når jeg så hvor mange Xlash Pro har, heldigvis er mesteparten av ingrediensene naturlige og plantebaserte. Den største ulempen med dette produktet er prisen.