Sign in / Join

1# Nanolash Vippeserum

Effektivitet9.2
Effective9.4
Pris7.7
komponenter9.1
8.9

Førsteinntrykk: Jeg må innrømme at Nanolash gir et godt førsteinntrykk. Pappesken er av høy kvalitet og selve flasken var forseglet, så jeg visste ingen hadde åpnet den før jeg fikk den, og det var ingen lekkasje. Når jeg tok av korken så jeg en liten oransje børste. Det var en brosjyre inni pappesken, som hadde all den viktige informasjoner om behandlingen og serumet.

Nanolash serumet er gjennomsiktig og flytende, og har ingen duft.

Behandling: Hele behandlingen varte i rundt 6 måneder, og i den tiden så jeg en stor forandring i vippene. De første effektene kom etter 2 uker, men sisteresultatet kom ikke før 2-3 måneder. Når behandlingstiden tiden er over anbefales det å fortsette å bruke serumet et par dager i uka for å holde resultatene, og da vil de vare lenge.

Nanolash Vippeserum

Applikasjon: Det er veldig enkelt å bruke Nanolash. Det ser du som du tegner en strek med vanlig eyeliner. Nanolash skal påføres hver kveld på ren og tørr hud, jeg må bare nevne hvor viktig det er at huden er ren og tørr for ellers kommer ikke serumet til røttene ordentlig. Du trenger bare å ta bitte litt serum på vippekantene, og siden behandlingstiden min er ferdig påfører jeg serumet fortsatt et par ganger i uken.

Resultater: Nanolash er helt fantastisk! De første dagene ble vippene mine sterkere, og deretter ble de lengere, tettere og mørkere. Røttene fikk næringen til å kunne gjenbygge strukturen på vippene og nå er maskara helt ubrukelig for meg. Det viktigste er at det fikk mange nye vipper til å vokse ut, spesielt rundt kantene av øyene.

Konklusjon: Nanolash er det beste serumet på markedet. Det jobber raskt og effektivt, og den har ingen bivirkninger som jeg opplevde, er trygg å bruke rundt øyene og er så utrolig enkelt å bruke! Det tar kun 15 dager før du begynner å se resultater og jeg kan anbefale Nanolash til alle som vil ha lengere, penere, sterkere og tettere vipper.

Nettside: www.nanolash.no