Sign in / Join

Daglig Sminke – steg for steg

Daglig sminke bør være delikat og naturlig, derfor anbefales det å bruke sminke i moderate mengder. Hvis du sliter med akne bør du bruke produkter som inneholder antibakterielle mineraler og naturlige stoffer, takket være disse produktene får du ikke bare feilfri sminke med de vil også hjelpe mot akne og kviser.

Steg 1. Gjør huden klar for sminke

Du trenger ikke å vaske ansiktet på morgningen, du trenger kun å bruke en toner og fuktighetskrem til å friske opp huden. Du kan også påføre en silikon base som vil få sminken til å holde seg lenger utover dagen.

Steg 2. Sminke

Når huden er klar kan du starte på sminken, prøv å kun bruke produkter som matcher hudtonen din. Dekk over misfarging, arr, kviser og mørker ringer under øyene og blend med fingertuppene. Nå kan du bruke en bronzer på kinnbeina, kantene av nesa og toppen av panna for forme ansiktet med skygger, husk å blende det godt inn med foundation for en naturlig effekt. Deretter kan du ta rouge på kinnbeina som vil gi deg en fin glød og få huden til å se sunnere ut. Nå kan du påføre concealer mellom nesa og overleppa for å få leppene til å se større ut.

Steg 3. Øyene og leppene

Form øyebrynene med en bryn pencil eller skygge, fargen skal selvfølge match hårfargen din. Deretter kan du ta primer over hele øyelokket som vil få sminken til å sitte bedre i løpet av dagen, siden du påfører daglig sminke er det bedre å bruke rosa, brun og beige farger som passer med hudtonen din. Når du er fornøyd med fargene kan du ta en mørk eyeliner på den øvre vippekanten og en lys eyeliner på den vannlinjen. Bruk vippetang til å bøye vippene oppe og deretter kan du påføre maskara. Til slutt tar du på en rosa eller rød leppestift. Nå er du klar for dagen!