Sign in / Join

9# Quickmax Vippeserum

Effektivitet6.7
Effective6.8
Pris5.2
Komponenter5.1
5.9

Førsteinntrykk: Tja, hva skal jeg si? Jeg fikk et godt første inntrykk av Quickmax, applikatoren og den fargerike emballasjen skiller serumet ut fra andre serumsprodukter. Quickmax vippeserum er flytende og kommer med en brosjyre med viktig informasjon om serumet og behandlingen.

Behandling: Jeg fikk en 5ml falske som varte i 6 måneder, jeg la merke til små endringer etter kun 4 uker med regelmessig bruk og sluttresultatet ble synlig etter ca. 2 måneder.

Jeg må bare si at Quickmax inneholder min favoritt ingrediens som er hyaluronic syre, denne syren gir vippene og huden rundt øyene næring og fuktighet.

Applikasjon: Quickmax skal påføres hver kveld til du blir fornøyd med resultatene, etter det kan du påføre annen hver dag eller et par ganger i uken. Selve applikasjonsmetoden er veldig enkel, det påføres på samme måten som man tar på flytende eyeliner, du bare drar børsten med litt serum på langs vippekanten, deretter må du vente litt til det blir absorbert i folliklene og hvis du bruker kontakt linser sånn som meg må du huske å ta de ut før du behandler vippene.

Resultater: Jeg kan trygt si at Quickmax forbedrer tilstanden på vippene og øyelokkene, ved slutten av behandlingstiden blir vippene penere, sunnere og sterkere. Serumet minsker også skader og gjør at vippene faller ut mye mindre, men jeg sleit med å se noe forlengelse og densitet forbedring.

Konklusjon: Quickmax har mange funksjoner, men alle funksjonen er knyttet til vippepleie så derfor vil de som har lyst på lengere og tjukkere vipper bli skuffet. Takket være de naturlig ingrediensene vil serumet ha en positiv effekt på huden og vippene og fører ikke til irritasjoner eller allergiske reaksjoner.