Sign in / Join

3# Realash Vippeserum

Effektivitet7.5
Effective5
Pris10
komponenter7.7
7.6

Førsteinntrykk: For å være helt ærlig så ser den hvite esken med de blå stripene ut som noe medisiner du får kjøpt på apoteket. Selve serumet er flytende så jeg antar at det er enkelt å bruke men jeg håper det ikke renner inni øyene mine. Jeg har hørt at dette produktet kan være årsaken til irritasjoner og rødhet. Det ser ut som børsten vil være grei å bruke, de som er kjent med eyeliner kommer sikkert ikke til å ha noen problemer med å bruke dette serumet siden applikatorene er så like.

Behandling: Fikk ikke noe irritasjoner eller noen ting når jeg tok på Realash, det rant heller ikke ned til øyene mine som er et pluss. Jeg kunne se de første effektene etter en måned, men da ble jeg litt skuffet. Det var ikke før slutten av behandlingstiden at vippene begynte faktisk å se bedre og penere ut.

Jeg kjøpte ikke en flaske til når jeg gikk tom for Realash må jeg si.

Applikasjon: Realash påføres på den samme måten som jeg tar på eyeliner, raskt og enkelt. Du tegner bare en tynn strek langs øyelokket, helt inntil vipperøttene, og denne prosessen må gjentas hver kveld på ren og tørr hud.

Resultater: Lengere, penere og tjukkere vipper. Jeg så ingen store endringer før slutten av behandlingstiden, men nå holder resultatene og vippene mine er mye penere. Det hadde vært flott om Realash jobbet raskere, eller bedre. Jeg håpet på å få tettere vipper, men det fikk jeg ikke.

Konklusjon: Realash er dyrt i forhold til resultatene, og det finnes andre produkter med bedre resultater for mindre penger. Jeg trodde at Realash var det beste produktet på markedet men det tok jeg veldig feil om, det tok altfor lang tid før resultatene ble synlige og jeg aner ikke hvor lenge de resultatene vil holde seg. Jeg er ikke fornøyd med resultatene jeg fikk av Realash behandlingen.

Realash INCI: Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.