Sign in / Join

5# FEG Vippeserum

Effektivitet7
Effective6.7
Pris5.6
komponenter6.6
6.5

Førsteinntrykk: FEG vippeserum ligner på et vanlig pleieprodukter. Pappesken ser fin ut men det er ikke noe spesielt med selve tuben. Konsistensen virker som det vil bli fort absorbert som er veldig bra og det kom med en børste som fordeler serumet jevnt langs all vippene.

Behandling: Behandlingstiden varer i 5 måneder men det er nok serum i tuben til å vare i par uker etter behandlingen er ferdig, jeg påførte serumet hver kveld før jeg la meg på ren og tørr hud og fikk resultater etter kun en måned.

I brosjyren som medfølgte sto det at resultatene ikke blir like bra hvis serumet ikke brukes systematisk (som vil si at det må påføres hver kveld).

Applikasjon: Enkelt og raskt. Applikatoren er veldig enkel å bruke og siden den er så tynn så kommer serumet til alle røttene og folliklene langs vippekanten, men hvis du ikke fjerner all sminken eller glemmer å tørke huden godt etter du har vasket den så vil ikke serumet bli like bra absorbert.

Resultater: Jeg opplevde ingen irritasjoner eller ubehag når jeg brukte dette produktet, og det er fordi serumet inneholder ingredienser som minsker bivirkninger (som bl.a. agurk og grønn te). Vippene mine fikk mye næring men de ble ikke noe lengere av dette serumet, som var litt skuffende. Resultatene jeg fikk var at vippene så mye penere ut og tilstanden på vippene ble forbedret men de ble ikke lengere, tjukkere eller mørkere.

Konklusjon: Hvis noen trenger næring og fuktighet til folliklene så kan jeg anbefale FEG vippeserum, men hvis du vil forlenge eller få tjukkere vipper så det ikke noe vits i å bruke FEG, spesielt med tanke på hvor dyrt serumet er. Det passer til tynne og svake vipper som må forsterkes.