Sign in / Join

2# Revitalash Vippeserum

Effektivitet9.1
Effective8.9
Pris5
komponenter8.3
7.8

Førsteinntrykk: Revitalash vippeserum ser veldig bra ut. Jeg liker emballasjen, flaskebeskyttelsen og at pakken er delt i to til brosjyren også. Selve flasken er fin, en typisk tynn flaske som ligner litt på en maskara tube, den eneste forskjellen er egentlig applikatoren. Hva mer kan jeg si? Det ser ut som børsten vil være effektiv under behandlingen, og det vil ikke krever noe ekstra tid å ta serumet på børsten.

Revitalash er gjennomsiktig uten lukt, som jeg mener er et pluss for de med sensitiv hud og øyene.

Behandling: Jeg fikk med nok serum i flaksen til å vare i ca. 6 måneder, som er hele behandlingens tiden. Akkurat nok tid til å oppnå resultatene jeg opprinnelig ønsket meg. Etter 3 uker fikk jeg lengere og tettere vipper og ved slutten av behandling anbefales det å fortsette å bruke Revitalash 2-3 dager i uka for å holde resultatene.

Applikasjon: Revitalash er enkelt å bruke, jeg opplevde ingen vansker når jeg påførte serumet. Det eneste du trenger å gjøre er i dra børsten langs røttene til vippene, jeg opplevde en kriblende følelse de første gangene jeg brukte serumet men den følelsen forsvant etter et par dager. Kroppen måtte bare venne seg til det nye produktet antar jeg.

Resultater: Vippene mine ble lengere, tjukkere og sterkere, de fikk mye næring også. Etter den første måneden så jeg noen små endringer, men forandringene skjedde gradvis under hele behandlingen.

Konklusjon: Revitalash er enkelt å bruke, det medfølger en grei applikator, og det er trygt å bruke rundt øyene og huden. Emballasjen er også veldig fin, men det jeg ikke liker med det er den høye prisen.

Revitalash INCI: Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Ac.,Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.